Tüm yardım makaleleri
Senkronizasyon ve depolama

Pro, Cloud ve satın alma işlemlerini geri yüklemeyi anlayın

Özellikleri, depolama alanını veya paketi seçin ve satın aldığınız mağaza aracılığıyla erişimi yeniden sağlayın.

Son incelenen:

Mağaza hesabı ve gizlilik

Revault lisans eşleştirme kodu, cihaz adı envanteri veya beş cihaz etkinleştirme sınırı yoktur. Faturalandırma hizmeti, satın alma işlemlerini doğrulamaya devam eder ve geri yüklemeler ve geri ödemeler için takma adlı kurulum ve satın alma ilişkilendirmelerini saklar. Kasa adları, dosya içerikleri, kalıplar ve kurtarma anahtarları, satın alma doğrulamasının bir parçası değildir.

Planı ihtiyacınız olanla eşleştirin

Ücretsiz, iki kasaya ve kasa başına 15 dosyaya izin verir. Pro, ücretli özellikleriyle birlikte sınırsız kasa ve dosyanın kilidini açar; yerel bulut depolama alanı hala iCloud veya Google hesabınıza bağlıdır. Ücretsiz limiti aşan bir ekleme girişiminde bulunduğunuzda bir ödeme duvarı görünür. Kurtarma, kilit açma ve dışa aktarma kullanılabilir durumda kalır.

Pro panelinde yinelenen seçenekler ve ömür boyu Pro bulunur. Lifetime Pro, tek seferlik bir özellik satın alımıdır ve ömür boyu bulut depolamayı içermez. Pro + Cloud, özellikleri şifreli bir depolama aboneliğiyle birleştirir. Ömür boyu Pro sahiplerine, gerektiğinde daha büyük tahsisatlar da dahil olmak üzere ayrı Bulut abonelikleri sunulur.

Satın alın veya geri yükleyin

  1. Pro'ya Yükselt'i veya ilgili depolama teklifini açın. Bir plan paneli seçin ve ardından mağazanız tarafından gösterilen tam ürünü, depolama ödeneğini, fiyatı ve fatura dönemini inceleyin.
  2. App Store veya Google Play onayını tamamlayın. Yinelenen bir abonelik, söz konusu mağazada iptal edilene kadar yenilenir. Ömür boyu satın alma, eski bir aboneliği otomatik olarak iptal etmez.
  3. iOS tarihinde, satın alma işlemini gerçekleştiren Apple Hesabıyla satın alma işlemlerini geri yükleme seçeneğini kullanın. Android'de orijinal Google Play hesabını kullanın. Aynı mağazadaki cihaz değişimleri, eski cihazdan ömür boyu başka bir satın alma veya onay alınmasına gerek duymaz. Geri yüklemeyi doğrulamak için bir ağ bağlantısı gereklidir. Apple ve Google satın alımlar ayrıdır. Bir iOS satın alma, Android üzerinde Pro'nun kilidini açmaz ve bir Android satın alma, iOS üzerinde Pro'nun kilidini açmaz. Platformları değiştirirken Pro'yu ayrıca satın alın. Şifrelenmiş bir kasayı aktarmak veya bulut senkronizasyonuna bağlanmak, bir mağaza yetkisini aktarmaz.

Depolama alanını iptal etmeden veya azaltmadan önce

Doğrulanmış, şifrelenmiş bir yedekleme tutun ve Bulut planını değiştirmeden önce sağlayıcı tercihlerinizi gözden geçirin. Bulut yetkisini kaybetmek, cihazınızda önceden kayıtlı olan dosyaları silmez veya ömür boyu Pro'yu kaldırmaz. Süresi dolmuş bir depolama aboneliğini kalıcı yedekleme hizmeti olarak değerlendirmeyin.

Fiyatlar, mevcut ürünler ve faturalandırma koşulları mağazanızdan gelir. Ödeme kartı ayrıntılarını, kasa sırlarını veya özel makbuzun tamamını sıradan bir destek mesajı yoluyla göndermeyin. Destek, bir faturalandırma sorununu araştırırken sınırlı bir satın alma referansı isteyebilir.