Butikkkonto og personvern
Det er ingen Revault lisensparingskode, enhetsnavnbeholdning eller aktiveringsgrense på fem enheter. Faktureringstjenesten verifiserer fortsatt kjøp og lagrer pseudonyme installasjons- og kjøpsforeninger for gjenoppretting og refusjon. Hvelvnavn, filinnhold, mønstre og gjenopprettingsnøkler er ikke en del av kjøpsbekreftelsen.
Match planen til det du trenger
Gratis tillater to hvelv og 15 filer per hvelv. Pro låser opp ubegrensede hvelv og filer sammen med betalte funksjoner; native-cloud-lagring avhenger fortsatt av din iCloud- eller Google-konto. En betalingsmur vises når du prøver å legge til som overskrider en gratisgrense. Gjenoppretting, opplåsing og eksport er fortsatt tilgjengelig.
Pro-panelet inkluderer gjentakende alternativer og levetid Pro. Lifetime Pro er et engangskjøp av funksjoner og inkluderer ikke livslang skylagring. Pro + Cloud pakker funksjoner med et kryptert lagringsabonnement. Separate Cloud-abonnementer tilbys til livstids Pro-eiere, inkludert større kvoter ved behov.
Kjøp eller gjenopprett
- Åpne Oppgrader til Pro eller det relevante lagringstilbudet. Velg et planpanel, og se gjennom det nøyaktige produktet, lagringskvoten, prisen og faktureringsperioden som vises av butikken din.
- Fullfør App Store eller Google Play bekreftelse. Et gjentakende abonnement fornyes til det kanselleres i den butikken. Et livstidskjøp kansellerer ikke automatisk et eldre abonnement.
- På iOS, bruk Gjenopprett kjøp med Apple-kontoen som foretok kjøpet. På Android, bruk den originale Google Play-kontoen. Utskifting av enheter i samme butikk trenger ikke et nytt livstidskjøp eller godkjenning fra den gamle enheten. En nettverkstilkobling kreves for å bekrefte en gjenoppretting. Apple og Google kjøp er separate. Et iOS-kjøp låser ikke opp Pro på Android, og et Android-kjøp låser ikke opp Pro på iOS. Kjøp Pro separat når du bytter plattform. Overføring av et kryptert hvelv eller tilkobling av skysynkronisering overfører ikke en butikkrettighet.
Før du kansellerer eller reduserer lagring
Ta vare på en verifisert kryptert sikkerhetskopi og se gjennom leverandørvalgene dine før du endrer et Cloud-abonnement. Å miste Cloud-rettigheten sletter ikke filene som allerede er lagret på enheten din eller fjerner Lifetime Pro. Ikke behandle et utløpt lagringsabonnement som en permanent sikkerhetskopitjeneste.
Priser, tilgjengelige produkter og faktureringsvilkår kommer fra butikken din. Ikke send betalingskortdetaljer, hvelvhemmeligheter eller en fullstendig privat kvittering gjennom en vanlig støttemelding. Støtte kan be om en begrenset kjøpsreferanse når du undersøker et faktureringsproblem.